Název | Množství a jednotka |
---|---|
brambory | 8 kusu |
sýr Niva | 200 gramů |
anglická slanina | 250 gramů |
česnek | |
rozmarýn | |
olej | |
pečící papír |
Postup: Tvaroh utřeme s máslem a sardelovou pastou, přidáme nastrouhanou cibuli,... zobrazit recept
Postup: Do vývaru z brokolice (nebo jiného zeleninového vývaru) nastrouháme na hrubém... zobrazit recept
Postup: Tři středně velké cukety dobře očistíme kartáčkem, omyjeme, osušíme papírovou... zobrazit recept
Postup: Čočku zalijeme zeleninovým nebo hovězím vývarem, přidáme celé cibule, bobkový... zobrazit recept
Postup: Vepřová líčka očistíme, osušíme, (můžou být i telecí líčka, hovězí, nebo taky... zobrazit recept
Penzion Vraník – ubytování Zlín je nově zrekonstruováno a nabízí v rámci ubytování 35 lůžek v 8 pokojích a 3 apartmánech. Pokoje jsou vybaveny stylovým dřevěným nábytkem, sociálním zařízením, LCD televizí, lednicí a WIFI.... zobrazit článek
Restaurace penzionu Sluníčko je nekuřácká a nabízí kvalitní kuchyni plnou...